Story of My Life
Miss everything.
Sunday, June 26, 2011 | 1:29 PM | 0 comments
bb rindu bie. wuu rugi gila tak lalu kat tempat bie duduk kemarin. kalau tidak boleh tgok muka bie yg ensem tu ^^ btw harini bie dah nak masuk asrama kan? huh tak best aa. kan best kalau kita dok 1 sekolah, kurang lah sikit rindu. boleh jumpa selalu haa. tapi kita sekolah berlainan, bb rindu time kita darjah 6 dulu. sbb waktu rehat kyta boleh duduk 1 meja, bertentangan pulakk tuh. heee time balik sekolah, bie selalu balik kot belakang dengan bb. bila nak dating kita selalu dok kat tangga, haha pastu kita lah orang yg paling lewat balik kan? pkoi 4 lebih baru nak balik, haha mengalahkan budak sekola menengah. memang syok laa dating dengan bie. suka sggoh dok buad lawak bodo. haha! yang bb takley lupa masa hari last sekola. time tu bie nak suap bb makan kan? haha. punya la syok duduk berdua, tengok2 ustazah masuk haha kacao line betoi >< kalau tidak boleh dating lama2. lepastu kita punn kena la kemas kelas dengan cekgu tu. dah abes semua, kita dua balik sama-sama kot belakang. heee best gila. rindu semua tu kan? :') hmmm tutup story lama, hehe. japg pukul 3 bie dah nak masuk asrama. jaga diri kat sana tau sayang, jangan nakal sangat :) nty msg bb k? I'm always waiting for you, Iloveyou babyboo :')

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)