Story of My Life
Fuck
Wednesday, June 15, 2011 | 4:40 PM | 1 comments
hmmmmmmmm! sakit hati lagi :( tadi aku saja stalk wall dea. tengok2 ada dia post benda nie dekat wall kakak angkat kesayangan dia haa ↯

1. xkan khilangan punya
 2. you'll always have my shoulder when you cry i'll never let go , never say goodbye

seeeee. aku menangis tak berhenti aa baca dia post macamtu kt wall kak dia :'( dah macam couple ja. kat aku tak pernah pun tulis macamtu, wth :(

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)