Story of My Life
Iloveyou :*
Monday, June 27, 2011 | 3:13 AM | 0 comments
Iloveyou lha ^^ hehe bie nak tau tak? bby happy sangat harini sebab dapat otp dengan bie tadi. hee bie nie lawak lah, macam nak pecah perut dah tadi masa otp :D ahahaha sorry tau sebab bby cakap pasal da tu dekat bie. smpai bie takda mood nak cakap ngn bby. tadi bby dah cakap SORRY kt bie, bie suruh ulang balik kan? sebab bie dengaq bby cakap suara manja? haha. merepek lah bie nie >< mana ada buat suara manja pun. Biasa sjaa :) hehe seronok dengaq bie nyanyikan lagu Aku Rindu Sayang Kamu tadi. Thanks sayang :* sedap ja suarau tu, macam nak suruh bie ulang nyanyi sampai ke subuh besok jaa ^^ ahaha! yang bby tak boleh lupa, bie perli bby tadi >< bie tnya "ada kushen kt ruma tak?" hahaha bila bby tanya kenapa, bie kta "dok atas kushen tuhh cmpai ka? kott-2 kena suroh orang dukung ka?" hahahaha jahat bie kata bby pendek. bekp lerr, yg bie tu dengki cakap ah. weqk :P lepas habes otp dengan bie, bby tak boleh tidor lah. taktao kenapa. kita ckap 37 minit ja dari 11 lebih hingga pukol 12. tapi pkol 2 pagi baru bby boleh tidor haha. lama kan bby berjaga? heee time bby baru jawab panggilan bie tu, bie cakap bie dengaq suara bby macam nanges kan? hahaha mana ada, baru bangun dari tidor ja sayang oii. happy ja malam nie, thanks bie! <3 aumm jum jum, nak tidor dah. sweet dream k, mmuuaahh :* <3

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)