Story of My Life
You make me smile ♥
Wednesday, August 17, 2011 | 9:21 PM | 0 comments
26 mesej & 28 miscall. haha kenapa banyak sangat nie bie? sebab bby merajuk kat bie eh? bhaha *padanmuka* semua msg tu bie hantar mintak maaf. heee sorry bie sebab off fon :/ tapi sekarang kita dah berbaik kan? lama gila kita text harini, dari pkoi 5 pagi hingga 1 tengahari. tadi bie dah kena kasi fon kat kawan, emm sokay bie :) tak kesah. malam kan ada? heee. tadi bie ada ajak buka puasa sama-sama kt kfc kan? heee suka suka ^^ nty kita keluar k? rindu sangat nie bie oii ;) taktau nak cakap gena dah. hihi okay lah, next week hari sabtu kyta meet tau? rindu awak nie. malam nie msg bb kay? Muah sikit :* bye bie, iloveyou!

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)