Story of My Life
Happy birthday to you :)
Friday, May 18, 2012 | 1:30 AM | 0 comments
Happy birthday to someone that I still love, happy birthday to you capital F :) smoga panjang umur yaa. Act wany tak boleh tido aa, haha seronok sangat dapat otp dengan dia tadi >,< thanks sebab mau lagi cakap dengan wany hehe. Sejam farid habes kan masa cakap fon dengan wany kan :D dok cakap merapu merapu macam-macam haha, geli perut dok gelak dengan farid tadi. hihi btw, next week ada perlawanan kat stadium kan :) goodluck dear for event 4x100. Wany janji time perlawanan tu wany pergi tengok okay? nak pie support bagy menang. haha =P okay lah, dah mengantok. Thanks sekali lagi sebab call wany, minta maaf sebab tak boleh jadi orang pertama yang wish kat farid. Wany tau wany tak layak jadi yang pertama, kakak awak tu lebih bermakna :') emm iloveyou babyboo <3 HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)