Story of My Life
I'm happy beside you :)
Saturday, July 21, 2012 | 11:42 PM | 0 comments
Trolololo. weet weet, harini best gila wouuu. tadi wany dpat brjumpa dgan si keding busuk tu ^^ hee. Apa tujuan kami brjumpa tadi? :O okeke, i'm stori i'm stori. tadi ney wany text dea, bgtau laa nak pergi bazar. then tanya lah dea, nak pesan apa apa tak? Kalau nak, nak tolong belikan. pastu dea ckap dea nak murtabak, pastu dh habes beli apa semua. Wany pun bergerak balik aa nak pie ntarkan murtabak untuk dia, bila dh smpay wany call dea. Wany ckap la wany tggu kat tmpat sungai tu, dh habes otp. wany keluar dari kereta then brjalan sikit kt tmpat sungai tu. Adala tggu dalam 3/4 mnit, tgok2 ada dea lalu. Fuhhhhhhhhh, dea bwak moto. kachak jaii xD pakai baju kaler purple, eeee tergugat iman aku! haha. dea dtang kat wany, wany tanya dea pergi mna yg lama sangat ney? Dea jwab pie jumpa awek, ouhhh sakit hati gila tadi neh :/ untunglaa dea pura pura jea, hewhew. senyum lebar lah jwabnyaaaaaa ^-^ then wany kasi lah murtabak yg dea nakkan tu, lepas dh kasi. dea mintak nfon wany, waduhh. shewamm nehhh :O wany taknak kasi tadi, tapi dea mintak jgak sbab nak ambek gmbar wany. Jyeah, puas hati :) Ingatkan nak buadpa tadi, hee. wany pun kasi lah, dea check abes apa semua. Tetiba dea terkejut, dah knapa? hahaha. Rupa-rupanya dea terkejut sbab dlam ncet wany tu penuh dgan gmbar gmbar dea. ahaha, baru nak prcaya ke yunk? Aaaa, selama ney taknak prcayakan wany. skrang dah ada bukti di depan mata, baru tauuu :P ahaha. Gambar yg dea tak prnah pk ada pun, dea dh tgok tadi. hee, dea asyik senyum jaa masa jumpa tadi. Wany happy sbenarnya sbb tgok dea senyum tadi, segak ouhh. Tergugat iman ney k, haha *mentel* kami jmpa sekejap ja tadi. Lagipun waktu tu dh pukol 7 kot? dah nak dekat berbuka puasa, so wany pun suro lah dea balek. dea suro wany yg balek dulu, kami dok berlawan suro balek ja tadi. dh masok kali ke-3 agaknya tadi ney, haha. So wany mengalah sja laa, bkan boley dengan bushuk ney. keja nak menang kedia jaa, hew. Wany ambek ncet balek then ckap nak balek ja lah. pastu dea senyum sambil jwab okay ^^ hoho, wany blah cmtu ja lah. Lastly jwab " byee :) " hee. dah balek tu, dea terus text. wohaaa, dea ckap terima kasih la apa semua. Sekarang pun kami tenga text, hee. mohon berikan wany off dulu, nak pergi text dgan keding bushuk tu pulak. Tak larat nak type dh ney, panjanggg -.- haha, kboi. Off!

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)