Story of My Life
Impian tidak tercapai
Monday, July 23, 2012 | 7:56 PM | 0 comments
Pukul 5.30 tadi wany prgi lah bazar dgan sepupu, 1st dok ingat nak pergi kt taman kmajuan ja. tapi rmay sangat orang, kami terus pergi ttchai. Dah smpay kat situ, parking pulak takda. takpalah, wany pun ajak la diorang pergi Kp. Alhamdulillah ada parking kt sana, wany terus jea text keding bushuk tu. Tanya dea, nak ka tidak murtabak. alang alang boley tolong belikan, dea cakap dea nak. Wany pun cari lah satu satu kedai, tak jumpa. last last jumpa jgak kt blah hujung2 tuu, syukur sangat. Wany pesan ja murtabak daging kt abang tu, rmay sangat orang. Wany biarkan sja dulu, wany ronda-ronda skejap kt kwasan tu. Then pergi kdai tu balek, tggu lah dlam 7 minit smentara nak siapkan. dah bungkus semua, wany mintak abang tu suro bubuhkan kuah lebih. takot nty bushuk tu tak suka pulak, hee. Lepas beli tu, terus otw pergi kt dea. dah nak smpay, wany text tnya dea ada mna. dea ckap dea kena pergi bazar dgan abg cik dea, emm takpala. Wany biarkan jea dulu, dah pkol 7 dea belom balik2 lagi. Wany biar jaa lagi. selagi dea tak balek, selagi tu laa wany takkan balik ruma. wany tanya dea lagi, nak ka tidak? kalao nak bole pergi ntar, dea ckap nak tapi takot lambat ja lah. Sebab dea pergi bazar dkat stadium, aaa fham2 ja lah. jalan kt situ sesak skit, takot lambat lah nak smpay. Wany terus ajak sepupu balek lah, sbab dah lewat dh. takot takdan nak berbuka, bila baru ja sampai ruma. dea tanya ada mana? Wany ckap ja baru smpay ruma, agaknya dea pun baru smpay ruma lah. Rasa terlepas ja bila dh smpay ruma, kalao tdak bole ajak spupu tlong ntarkan. tapi dea pun kena balek, takley lah. Dia mintak maaf sgat2 sbab tak dpat pergi ambek tadi, sokay lah yunk. tak kesah, hari laen pun bole kan? :') Rugi ja belikan murtabak tu, ingat nak kasi untuk dia. tapi tak kesampaian, balik ja ruma tadi. terus bagy dekat jiran, takda selera nak mkan murtabak tu. hmm, kmarin pun wany berniat nak ntarkan murtabak kt dea. Tapi tu lah, moto ayah kwan nak guna pulak. tak jadi laa, dah terlepas. harini pulak dea yg takda kt ruma, terlepas lagi :( Hmmm, rindu awk tahu tak? usaha ja tadi pergi jauh2 semata-mata nak belikan murtabak tu jaa kt awak. tapi laen pulak jadinyaa, hmm. Sorry psal semalam sbab tak dpat tlong ntarkan, harini pulak tak dpat ntarkan lagi. hmm, mintak maaf sangat sangat tau? :'( hmm.

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)