Story of My Life
Smile :)
Thursday, July 26, 2012 | 10:05 PM | 0 comments
Weet woot. happy sangatt harini! hee, sbab dpat jumpa dgan bushuk tu lagi. aummm, segak jaa dea tadi. heww, tadi dea pesan suro beli air keladi. Ingatkan ada laa dekat bazar tu, tgok2 takdak. buntu gila tadi ney nak beli apa kt dea, last last call terus lah kan. Tanya dea nak air apa, dea suro beli air jagung. lepas dh beli apa semua, pergi laa hantarkan untuk dea. Wany tggu dea dekat tmpat biasa ah, kt sungai tu. tggu la 3 mnit jap, sembang merapu2 dulu dgan rabi senget tu ha. haha, tgok2 dea dah sampai. Ishh, bertambah malu ada laa. segakk sangat la >< haiyerr. tadi rasa segan pun ada masa nak kasi air jagung tu dgan rabi dok usik sorang2 dea. Haha, ngek betoi. tadi takdan nak sembang dgan dea, rabi tu laa. Kalut sangat ha nak balek, haha. kesian bushuk kyta :') sorry sayang. nty kyta sembang puas2 okay? wuuu. Act awk tu nsem sangat tadi, tergugat iman saya tw. kihkih! Aaaa, btw sya nak tanya awak lah wahai perempuan yg tidak ku kenali. Kenapa dok kacau2 boyfie saya ney? Stop it please. sedarlah dea tu dh ada gf, so jangan nak menggatal ganggu okay. Jangan sampai saya cari awak siapa :> Remember that! afufufu. bushuk kyta ney tak reply im pun, buadpa taktau? haihh :( boring gila jaii. haiyoo, okay lah. mw off dulu, busuk! Jangan lupa text kyta tw kalao dh habes online, byee. jaga diri k, muahh! love you :*

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)