Story of My Life
Will not happen again
Saturday, July 21, 2012 | 1:00 AM | 0 comments
                                          

Alhamdulillah. Hubungan kami buat masa skarang masih okay, takda lagi bergado gado. Aku harap relay kami ney kekal, aku syang dea syang2. Aku taknak dia tggalkan aku :( Do not disbelieve your promise to me okay? hmm. ptang tadi wany bkak lah skejap fb dea, check inbox. Adalah dea im dgan sorang prempuan ney, haihh. Sakit hati kot, siap bagi numbe fon lagi. Lepas baca apa semua, dlam hati ney rasa sakit sangattt. Siapa yg tahu? tiada yg tahu, melainkan Allah Maha Mengetahui . Wany bersabar ja bila baca smua tu, hmm. Perempuan tu im dea, betolkah dea suka kt prempuan tu? dea jwab taktau. hmm, jadi selama kita tak couple ney dea mmang dah ada hati kt prempuan tu lah? K got jealous :( tadi dea text wany, wany tertidor. Dah brjaga wany text dea balek, dea suro wany tidor balek. Wany taknak, wany nak text dgan dea. tp cara dea balas text tu mcam tak suka ja? okay, wany terus suro dea text dgan prempuan tu. Dalam fikiran dea terus kosong. Wany tulis ja nma prempuan tu, terus dea rasa hairan. seolah-olah tak kenal sapa dea :') Wany ceritakan balik apa yg wany dh baca pasal im dea dgan prempuan tu. dea ckap tu yang lama, takpalah. Wany try lupakan hal tu, lagipun wany pk kan dea sama. dah dea ckap benda lama tu, benda lama la kan? Takmau lah ungkit2 kat dea lagi, wany kesian kt dea. Wany taknak relay kami hancur :/ lagipun dea cakap, dea syangkan wany. Okay, hapuskan hal lama tu :> tapi tolong janji dgan wany k jgan curang? saya sayang awak sangat2! Now I'm happy, I'm not sad anymore ;D hihi, rasa rindu pulak pasal smalam, kyta otp dari pkol 12 malam hingga 2 pagi kan? hihi, iloveyou :* Awak buat saya happy sangat semalam, terima kasih sayang. aumm, skarang dea tak reply text dh pum. tidor agaknya, letih maen futsal tadikan. Sokay sokay, tidor elok2 tau. Jangan lupa niat puasa ^^ hee, okay nak off dulu. Goodnite peeps! Selamat berpuasa :)

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)