Story of My Life
I love you ♥ I miss you
Thursday, August 16, 2012 | 10:58 PM | 0 comments
Hi Assalamualaikum :) korang dah buad persiapan untuk hari raya nty? Mesti bestkan korang dapat balik kampung jauh-jauh. Wany beraya kt Perlis jea, so bored. phew ~ Act keding itew tak beli pun baju warna kelabu tu :( Dia beli warna biru. haa, kan dah tak sama tahun nie? *sedih*  Tapi dia suro wany pakay baju kelabu tu jugk hari raya nty, ehemmm Insyaallah lah yunk. hee, rasa cm nak bagy ja baju tu kt orang laen. tp dea tak kasi :p hehe. Sebenarnya kan kan, tadi wany berdating dengan dia. hee, happy siot. kami berjumpa ney bkan dirancang pun, dah dea nak beli baju raya kan. Selisih lah, sbab wany buka puasa dkat kepci tadi. hew, tetiba ja dpat text dari dea. Ajak jumpa pulak tu *terkejut* haha, tggu apa lagi. jum jum ja lahh :) Kami jumpa lah dekat atas the'store tu, ada laa lebih drpada 15 minit? hehe. segak giless dea tadi, masa berjumpa tu wany takley nak pandang dy langsong >< segak sangat ha, dgan pakai cap lagi. Kacak ^^ heee. Dok sembang jap lepastu dea mintak nfon nie, kasi ja lah. Wany pun ambek fon dea jugk, check2 inbox dgan segala apa yg ada dlam fon tu :p hahaha! Selamat dea tak curang, setia k setia. wouw, bangga iteww. dok gelak gelak ja dgan dea tadi :D Tadi dia ada laa ajak berjalan bedua pie ekspo, wany on ja lah. Cuma takot kwan2 dea kata apa pulakkan, sbab relay kami ney takda sapa pun yg tau. dea ckap kwan dea mungkin dh tw, sbab apa ntah --' stori dea panjang sgat ha. Hah, lupakan. tadi dea tu kan kan, dok buad manja-manja pulak dgan wany >< ehhe. Geram tahu tak? comel jea muka tu. Lepastu dok acah-acah taknak kasi nfon balik. dok sengap jap, dea dok tenung ja muka wany ni. Haha, malu lah senget! lepastu dea cakap "awt yg kecik sangat" woh woh. Apa yg keciknya? aaa, dea ckap kita ney kurus sangat ha. hahaha, alahaii. Rabun ka sayang? kyta dah gemok ha sekarang, adoi. takpalah, saya prcaya cakap awak tadi tu. Hehe. sembang2 kejap, pastu dea baru kasi nfon tu balik. sbab dea nak kena p ekspo pulak dekat kwan2 dea, aa okay ja lah. Waktu nak jalan keluar tu, dea tekan kepala wany ney. hahaha, selamat tak tercabut tudung tu. Geram aa >,< Manja sangat ha dea tu, hee. tapi wany tak ikot dea pie ekspo pun. sbab tak diajak :p Hee, lepas ja dea pie ekspo tu. teros wany pergi cari tudung kt kakak, ha mna tak gelutnyaa. Teralik berdating tadi, smpay lupa brang2 yang nak dibeli. hahaha. Lepas dh habes shopping kesemuanyaa, terserempak pulak dgan geng2 dea kt bwah tu. Wany tunjuk peace jea dekat Paih :D haha. A few minutes later, dpat lah text dari Keding  ♥ whoaa, text lah kami dari tadi smpai sekarang. ngee. Dia cakap dia rindu masa bjumpa tadi, aaa same with me :( Wany ajak datang ruma msa hari raya nty, dea pulak balik kampung. eeee, so sad. Lepas ni kami boley text/call ja, nak berjumpa pun takbole selalu. hm hm. Btw, thanks sayang sbab mau jumpa tadi. Awak dh buad saya tersenyum mcam selalu, mintak maaf tw pasal smalam? sbab moody. Janji lah takkan buat mcamtu dah. Okay, nak off dulu. sambung text dgan Keding   happy sangat dpat berjumpa tadi. Rinduuuuuuu sangatt! hee, byee. Iloveyou KB :* 

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)