Story of My Life
I still need you here
Saturday, August 25, 2012 | 11:47 PM | 0 comments
Setiap hari awak buat saya tersenyum, setiap hari awak buat saya ketawa, setiap hari awak bermanja-manja dengan saya, setiap hari awak cakap awak sayang saya dan setiap awak cakap awak rindu saya. Saya suka semua tuu sayang. tapi kenapa hari ini awak berubah? Awak dah tak macam selalu, harini awak langsong tak text saya. Hmm :( tadi saya tersilap hantar msej dekat awak, sebenarnya saya nak hantarkan untuk orang lain. Tetapi terhantar kat awak pulak. Selalunya kalau saya tersilap hantar, awak tegur. tapi harini tidak, awak langsong tak balas yang saya mintak maaf tadi. saya tengok awak mcam dah tak pedulikan saya. Kenapa ni sayang? marahkan saya pasal semalam kea :( hmm. Awak tahu tak, sakit sangat hati saya semalam ni wak. Masa awak cakap awak ada text dengan dia tu, kecik hati pulak saya Y_Y saya jeles la awak, hm hm. Masa awak bagitau tadi, saya pikir korang getback balik. saya tuduh awak, awak cakap awak takda apa-apa dengan dia tu. Saya tetap tak percaya, saya suruh awak sebut sumpah. hmm, masih tak percaya lagi. Lepas awak letak fon msa saya call tu, saya terus menangis awak :'( saya tak tahan tengok awak dgan dia tu. saya takot awak nakkan balik dengan dia tu, saya tak suka awak ada dgan dia. Entahlah kenapa saya ni benci sangat dengan dia tu, saya tak suka. hmm. Lagipun dia dah banyak kali sakitkan hati saya, saya bersabar jea awak. Saya sengap ja masa dia maki-maki saya dekat fb haritu, sehinggakan kawan dia maki-maki saya. Saya malu awak, sumpah saya malu. saya tetap sengap ja awak. Saya tanggung masalah ni sorang-sorang, saya cuba tabahkan diri ni sorang-sorang :'( Masa tu awak langsong tak fikirkan saya, saya tahu itu. Takpaa, saya taknak menyusahkan awak. biarlah saya tanggung derita sorang-sorang asalkan saya dapat tengok awak happy :') hmm. Kalau dia minta maaf sekalipun, saya takkan maafkan dia. Maaf lah, tak semudah itu saya nak maafkan orang yg dah banyak mempermalukan saya & banyak sakitkan hati saya. hmm. Awakkkkkk, saya rindu awak :'( tak sangkakan awak boley meneka yang saya tengah menangis semalam? hm. Baguslah kalau awak dapat rasa mcamtu, biar awak sedar yg saya ni sayangkan awak & tak suka awak rapat dgan perempuan tu. Saya berharap sangat malam ni awak text saya, kalau awak rasa saya ni masih diperlukan. Text lah, saya tak kesah kalau awak nak mempergunakan saya hanya ntuk menghilangkan bosan. Asalkan dapat tersenyum macam biasa. Awak jaga diri kat luar sana tu sayang, saya sentiasa doakan kesihatan dan kebahagiaan awak. Terima kasih sebab dah buat saya happy semalam, saya happy sangat awak. Thanks, ily. byee.

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)