Story of My Life
31 Disember 2012.
Monday, December 31, 2012 | 9:42 AM | 0 comments
"Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to Wany Bulat, happy birthday to youu" :) heee thanks sebab nyanyikan :b harini dah masuk 31 Disember, hari jadi saya. NOTHING SPECIAL HAPPENED TO ME K? :'( suck much! btw dah 4 hari dok pendam perasaan nie tapi dia sikit pun tak kisah. ehem tak kisah atau tak tahu? whatever lah enn. k stop. emm thanks busuk wish kat saya tadi, awak lah orang pertama. Tepat2 jam 12.00 awak wish tau? thanks yunk :* saya nak otp dengan awak semalam, tapi awak macam nak taknak ja. iya lah kita baru ja mesej semalam. dah berapa hari kita jadi macamni, masing2 sama ego. tak macam dulu ╯︵╰ awak, saya rindu relay kita yang dulu :'( serious talk. saya nak kita bahagia macam dulu, takda bergaduh2. tapi sekarang.. hmm maybe semuanya datang dari saya sendiri kan? cuba kalau saya tak pernah mengungkit pasal "dia" tu kat awak, relay kita mesti okay ja kan :( minta maaf awak. tapi saya dah tak tahan tahu tak? ramai yang dok bagitau saya pasal gambar korang tu, kecik hati saya bila tengok :'( sakit hati lah jeles lah semua ada. tapi awak tak heran pun apa yang saya cakap, cara awak tu macam nak bela dia ja. Saya suruh msg dia pun awak taknak, why sayang why? saya nak gambar tu dipadam ja bukannya saya nak apa. berat sangat ka permintaan saya tu :'( kalau awak masih sayang dia, please tinggalkan saya. saya dah tak kuat nak tanggung semua nie :'( saya dah cuba nak lupakan semua nie, tapi tak boleh. sekarang saya tengok awak macam sayang saya terpaksa ja :( saya ingat harini semua orang boleh happy kan saya tapi jadi sebaliknya pulak. awak langsung tak happy kan saya, sedih k :') takpa saya kuat terima semua nie. tahun lepas saya sambut sorang2 tanpa awak, sunyi sangat. masa awak wish tu saya mampu tersenyum ja walaupun kita baru ja putus :( saya minta 1 ja kat awak, ini peluang terakhir saya bagi kat awak tau. kalau sayang, jaga lah saya baik-baik. If oneday saya dapat tahu awak getback balik dengan dia, saya pula yang akan tinggal awak. cukup lah berpuluh-puluh ribu kali tanggung semua yang awak buat kat saya selama nie, tolong jangan menyesal nanti. saya buat atas kehendak saya sendiri. saya dah janji pada diri sendiri akan tinggalkan awak kalau korang getback balik, walaupun hati saya berat nak tinggalkan awak :') maaf. saya kalau dah janji tetap akan tepati, saya takkan mungkir. hmm okay awak, thanks untuk semuanya. Saya boleh lagi senyum walaupun hati nie tengah sakit dengan perbuatan awak, sakit sangat bila tengok gambar awak dengan dia. untung lah sweet. hmm penat gila menangis. haha macam bodoh ja kan. Harap awak faham perasaan saya nie. hampir 7 bulan awak tinggalkan saya, banyak benda saya kena. geng-geng kak angkat awak tu dah banyak kali maki saya, saya dah tak kuat :'( thanks for the wishes tonight bie. iloveyou :'(



2 YEAR ON MY BORNDAY AT 31 DECEMBER YOU HURT MY FEELINGS :'(





Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)