Story of My Life
I'm not so strong anymore :'(
Saturday, June 1, 2013 | 8:47 AM | 0 comments
Banyak hari dah aku dok pk benda yang sama, aku tak kuat :'( hmmm aku still pk pasal hang dengan pmpuan tu. aku takmau lagi lepasni dok teriak pasai hmpa bila aku dapat tau sendiri, aku tak kuat :'( sampai bila aku nak macamni.... dulu aku dah cakap, kalau still lagi dengan dia, jangan cari aku lagi. tapi sekarang aku taktau lah, aku ragu-ragu dengan hang sekarang nie. aku takot hang tipu, aku dah penat nak terima semua nie sorang-sorang. hang? watlek ja :'/ aku selalu sabaq bila dok kena tanggung sorang-sorang, kekadang dok nampak pmpuan tu tweet pasai hang. </3 bila aku baca semua tu, airmata nie tak boleh tahan dah. benci oii :'( dia boleh tweet lagi pasai hampa yang dulu, aku? tak boleh tweet macam dia. aku boleh rasa yang hang happy dengan dia dulu, tengok cara pun dah tau. hehe syukurlah hang happy, memang patot pun hang paksa aku tinggalkan hang dulu. Rupanya ada orang yang lebih dari aku, pandai hang pilih. hehe aku okay, nie untuk kebaikan diri hang jugak. daripada aku? hah selalu buat masalah, she most better than me :') Aku terpaksa tipu orang di sekeliling yang aku dah tak kesah pasal hang, tapi aku tak boleh tipu diri sendiri. hang boleh pulak kan buat tak kesah dah pasal aku, hmm sanggup nya hang. Wan dah cerita kat aku, sentap gila bila dengaq. setiap hari tau dak aku dok fikir semua nie, aku rasa macam hang tak sayang aku. tapi aku cuba pendam. mungkin hang tak rasa apa yang aku rasa, bagi hang dengan cara nie boleh buat hang happy. tapi aku takkk :'( hang tak kesian ka kat aku? hmm ingat nie wey, aku tak suka hang dengan dia bersebab. even dia mintak maaf kat aku, ingat aku boleh maafkan ka hah? dia minta maaf tak ikhlas pun, tengok lah. haritu hang minta break, dia tuduh aku. hah sedangkan aku taktau apa-apa :') dia dah banyak kali maki-maki aku disebabkan hang, bukan setakat dia. sekali dengan GENG-GENG dia maki aku, masatu hang mungkin taktau apa yang aku kena. aku still sengap, kalau aku cerita pun ada hang kesah ka pasal semua tu? ada hang nak tolong aku? TAKDA. dulu dia maki aku punya teruk kat fb, siap depa mention lagi nama aku. haha ingat aku tak malu ka wey? hah? ingat aku tak malu kot :'( sumpah aku tak kuat dah masatu, aku rasa macam hina ja tau dak di mata depa semua. apa salah aku? hang yang dok msg aku apa semua, tapi pmpuan tu salahkan aku jugak. aku tak kuat wey, sampai ke sekarang aku tak boleh lupa apa yang depa dah buat :'( hang boleh dok sengap ja kan bila dia maki aku kat fb haritu? haha takda perasaan betol hang nie. dulu punya lah hang sanggup tinggai aku cuma sebab ANIS! siap paksa bagai, hang tipu aku kata dah takda apa-apa dengan dia. tengok-tengok.... hang memang kejam :'( lepas mssps tahun lepas, dia marah-marah aku sebab dok msg dengan hang, aku sengap lagi. lepastu dia dengan kawan-kawan dia call cakap "HANG TAK MALU KOT DOK PEROSAK HUBUNGAN ORANG, TAK MALU KA HAH DOK KACAU ADIK KAWAN AKU? DAH BREAK TU SUDAH AH, DOK GEDIK KACAU BUAT APA LAGI" terus aku end call! depa masih tak serik lagi buat aku sakit hati, depa msg aku maki-maki, masatu... Ya Allah, lemah gila aku :'( tak boleh berhenti nanges dah... aku tak kuat, takda sapa pun yang ada disamping aku masatu. aku taktau nak luah kat sapa, aku rasa macam nak ja call hang then cerita semua tu. tapi bila pk balik, aku sapa bagi hang? Masatu hang dah tak kesah dah pasal aku, buat apa lagi aku kacau hang kan? so aku pendam dan terus pendam :'( memang sakit bila terima semua tu, tapi aku cuba kuat! cuba cuba.. tetap tak boleh :'( tapi aku cuba sembunyikan semua tu dari hang, aku buat macam takda apa-apa yang berlaku. bila text dengan hang aku cuba jadi happy, tapi cuma lakonan ja semua tu :') act banyak lagi aku nak cerita pasai dia maki tu, tapi... enough lah, aku dah tak kuat. aku pendam ja k? aku tau apa yang hang akan cakap bila aku cerita semua nie, cuma ayat "lupakan jalah , benda dah lepas" mesti yang tu akan hang cakap kat aku. better aku sengap. Aku nak hang bagi semangat, tapi bukan dengan cara tu :') kawan-kawan pun semua cakap benda yg sama dengan hang. hmm boleh tak hang bagi semangat aku balik? aku tak kuat :'( hmm... memang aku nak lupakan semua tu, tapi tak boleh.. aku terpikir benda nie pun sebab aku rasa hang still lagi dengan dia :'/ tolong jangan tipu aku nah? aku nak jugak happy macam orang lain, seronok ja depa. takda masalah, yang aku nie? asyik cari masalah, haha. 1 ja aku mintak, kalau hang betol-betol still tak CLASH dengan dia. please jujur dengan aku, aku takmau satu hari nty akan jadi macam tahun lepas. hang maybe happy dengan pilihan hang sendiri, tapi aku? takkan jadi macam hang :'( hmm tolong faham aku nah panda? aku sayang hang. tolong bagi aku semangat balik, aku nak happy.. takmau menangis dah :'/

# hang tak buat salah apa pun dengan aku, lepas nie jangan minta maaf dah nah? act benda nie lah yang aku selalu pk kan tu, mungkin hang taktau. aku sengap ja, aku nak tengok hang happy :')



Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)