Story of My Life
We meet again
Sunday, May 26, 2013 | 11:51 PM | 0 comments
Terima kasih awak sebab datang ruma tadi :) hehe happy sangat boleh jumpa. rindu.. saya nak minta maaf sebab tak boleh jumpa, faham kot nah? hahaha nanti kan boleh jumpa lagi, chill la erk. malu teruk k masa kucing tu dok ikot -,- hahahaha pusing banyak kali tak angga sekeliling moto tu, haish takot aaaa. hang yang tau gelak jaa tadi, pastu dok sebut meow meow meow. memang lah dia nakmai! eeeee >,< hahaha geram lah. dah tau aku takot, dok panggil lagi. kucing tu manja, comel ja masa hang mai dengan kucing tu tadi. ahakss tergugat pulak iman kite ney ˘⌣˘ LOL astagfirullahalazimmmm. haha bongok. Punya lah ajet gangster aku cakap dekat hang haritu, aku cakap berani main dengan kucing. puihhh padahal sebaliknya -.- tobat malu sembang kerr macamtu dekat hang, last-last dah terbukti yang aku nie takot. hahaha okay, ubah topik. emm aku taktau lah dekat mana hang simpan gambar aku tu, hmm cari tak jumpa. geram betei, 1 folder pun takdak. eeee bila hang tunjuk tadi ada pulak, wow magik! haha nak tau jugak dekat mana hang simpan gambar aku :< eemmm kedekut awak nie. kena pokpek lagi pasai aku add PL guna acc hang. hahahaha elekluh bro, nak takot pe? sap kok lu. saja suka suki pie add, nak usya gambar hang masa ada event. hikhikhik *ketawa comel* gambar you encem encem cemueee, I like! ahakss. eh sorry tau buat hang tunggu lama kat luaq tadi? hahaha bila repeat balik pasai tadi mmang lawak lah bagi aku, tapi kesian kat hang. sorry ye awak. aku tau hang faham ;)  bila dok dalam tadi ayah pulak suro masak maggie, yeay memang tak lama. kesian lagi biaq hang dok sorang kat luaq, aku dok menggendap hang tadi. dok main dengan kucing aaa, alolo comel ja. macam dukung baby I see. hahaha :* then aku pun text hang suro pergi mana-mana dulu, later datang balik. dalam pkoi 10.30 tu hang mai balik, yeay jumpa kejap. untung hang tak marah, tapi aku tetap rasa bersalah k. huh maaf :) hang pun cakap nak balik dah, aha sokay aku pun kena masuk dalam. pastu macam biasa, kita salam 웃 ❤ 유 pastu ingatkan hang nak cakap apa lagi, rupanya cubit pp. haha kemain puas hang cubit, dengan muka yang penuh perasaan. hahahahahaha tak boleh aku, senang rasa geli bila orang dok mai acah-acah nie >< aku cakap "balik leklok, loveyou :)" hang pun balas "love you to" haha aumm ;) dah lama nak cakap depan hang macamtu, tapi tak pernah nak boleh ucap pun. jadi tergagap gena tah hahaha, start malam haritu hang yang mula ucap dulu. aku jadi berani dah nak ucap dekat hang even depan-depan, tak getiaq lutuit pun braderrr. wikikiki ^^ waktu dah nak balik, hang dok tengok ja kucing tu. haha dia nak follow aku masuk ke dalam, takot siaa. dah la masa tu takda sapa, aku pun buat-buat beranikan diri bagi dia masuk dalam ruma. hahaha :D then kita text kejap, hang cakap nak main futsal. aaa sokay lah, hehe btw happy sangat boleh jumpa. rindu sangat awhh :) harap hang happy bila jumpa dengan aku nie, thanks sangat sebab sanggup tunggu lama kat luaq tu. aku rasa bersalah, minta maaf nah :( takecare of yourself, i'm always love you..

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)