Story of My Life
I wish you luck
Saturday, June 1, 2013 | 10:21 AM | 0 comments
Aku minta maaf pasal semalam, mungkin hang takda mood bila aku cakap pasal tu. tapi kalau hang nak tau, benda tu lah yang aku selalu pk selama nie. aku takot hang tipu aku, aku masih ragu-ragu pasal hampa :'( tapi sokay, aku percayakan hang. aku minta maaf k? Harap sangat hang tak bohong aku. benda nie lah yang aku nak luahkan kat hang selama nie, aku tak kuat nak pendam. memang aku rasa lega bila dah luah semua kat hang, tapi cara aku tak kena. aku asyik cari kesalahan hang ja kan? aku tau salah aku, minta maaf :( better aku sengap ja lepas nie, aku luah pun takda guna. hang yang akan sakit hati nanti, aku takmau tengok smua tu. Aku nak hang happy bila ada dengan aku :') maybe semalam last aku luah kat hang apa yang terpendam selama nie, lepas nie tak dah kot. aku tau akan jadi kot lain, jangan risau dah nah pasai aku? insyaallah aku akan kuat, mungkin sengap lebih baik kan? :') hmm tak reply msg aku pun :/ usaha bangun awal pagi tadi, wish luck kat hang. tapi... hmm takpala. hang sibuk sangat kot, aku faham. apa-apa pun jaga diri okay, aku selalu doakan yang terbaik untuk hang :') good luck eh untuk event harini? ingat pesan aku, pecut laju-laju tau. hehe iloveyou, jangan nakal-nakal :')



Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)