Story of My Life
3 year 3 month
Sunday, September 15, 2013 | 12:25 AM | 0 comments





Hi 15 Sept! :') ouh damn, how I miss our relationship before :'( awak. Kalau kita tak break dulu nie kan, harini dah cukup 3 tahun 3 bulan. ehem lama kan :') entah lah awak ingat ke tak lagi tarikh nie, dulu excited tak angga sebab nak tunggu 15hb. Siap dok lawan lagi sapa jadi orang pertama yang wish, ahaa macam lawak pun ada bila ingat pasai dulu tu. tapi haruslah sweet kan haha. Whatever, benda dah lepas. taknak kenang dah, sakit pedih tersangat-sangat. cuma Allah ja yang tau apa yang dok berasa kat dalam hati neyh :') hm em. 3 tahun 3 bulan. cantik ja kan. hehe, I'm really missing you Mr.FA :'(

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)