Story of My Life
Final exam.
Sunday, September 1, 2013 | 8:20 PM | 0 comments





Kepada awak awak awak dan awak yang ada di dalam gambar kat atas tu :) I wish you all the best! Hihi, semoga dapat menjawab dengan tenang masa exam esok nie. Tolong maafkan ya kalau aku ada buat salah atau terkasar bahasa selama kita berkawan, takda manusia kat dunia nie yang tak pernah buat salah kan? :)) jaga diri baik-baik tau, jaga kesihatan sama. Amau sakit sakit yee ;) hehe. Let's fight it together, hopefully all of you can do the best. Chaiyok! Love ya guys, muah :*

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)