Story of My Life
What's my fault?
Saturday, October 26, 2013 | 8:29 PM | 0 comments
Idk why this happen! Hmm :'( sakit nya hati neyh bila baca semua tweet hang, cara hang tu macam nak kata salah aku ja.. Bila dah tanya takmau ngaku pulak, jawab pun dak. Dalam hati nie sakit sangat, faham tak sakit tu macamana? Hang jangan lah bt aku terseksa macamni, penat tau nanges nanges. Hmm.. Walaupun hang tak ngaku semua tu bukan salah aku, aku tau & aku dapat rasa mungkin aku ada bt salah. tapi tak salah kan kalau hang mengaku then bagitau? mungkin aku tak sedar yang selama nie aku ada banyak bt salah dekat hang, aku minta maaf. sekurang-kurang nya bagitau ja lah apa yang aku dah buat kat hang sampai hang tulis merapu entah papa kat twitter tu. Sentap wey aku baca. Sebak tau sebak sebak sebak! serabut dalam kepala otak aku neyh dok pkiaq, macam orang takda hala tuju ja. aku rasa hang happy lah kot dekat luar sana, aku nie jaa dok bt teruk lebih kot. haha :')

Pagi tadi Meq msg aku, dia cakap hang rindu. rindu nak tgok muka aku. siap ajak pie sekola lagi suro aku belanja dia dgn hang makan. haha rindu ka hang kat aku sampai bt macamni? :') hati aku sakit wey, tak kuat aku nakp sana join sekali dgn hampa makan2. tambah lagi ada hang. memang.. hmm nothing to say. aku takda mood sangat. mesti hang terasa kan sebab aku tak balas pun msg hang tapi msg kawan hang aku balas, siap call tanya dok mana bagai. haha minta maaf, bukan sengaja :') aku saja tunggu hang call/msg aku sendiri. kalau rindu mesti hang cari aku, tapi nie tak pun.. hang pesan kat orang lain ja, yang tu belum tentu hang rindu aku betul ke dak kan? hmm. tengahari tadi masa nakp ambik adik tu aku call meq suro mai kat aku, haha masatu aku harap sangat dia ajak hang. aku masuk ja kawasan sekola tu dah nmpak dia dari jauh, aku ingatkan hang yang kt belakang tu. rupanya orang lain. hehe sedih ja rasa.. aku sebenarnya tahan ja airmata tadi sebab aku rasa tak perlu kot nanges haha, bodoh bt teruk ja aku nie :'D masa jalan dgn depa cari adik, meq tanya "hang nak tengok farid dok mana?" aku tanya jalah hang dok mana, pastu dia tunjuk kat tempat yang hang duduk tu. hang pandang ja kat blah aku :') pakai baju warna purple eh tadi. hihi ensem ja. tapi aku bt taktau ja kan? ehm minta maaf sebab aku tak tegur hang, aku nampak ja hang tadi terus aku jeling. masatu pun aku tahan ja airmata nie aaa, aku taktau kenapa masatu rasa mcam nak nanges. lol nampak sangat bt teruk kan haha. aku pie tak lama pun kat sana, lepas dah jumpa adik. aku balik terus lah, masa aku jalan nak balik tu aku mampu tengok hang dari jauh ja :') aku taktau nak kata apa.. aku cuma pesan kat meq suro kirimsalam kat hang. then blah.

Aku taktau apa salah aku kat hang, aku cuma nak minta maaf ja kalau aku ada bt hang terasa atau sakit hati. Tolong. Tolong bagitau apa salah aku, takda manusia kat dunia nie yang sempurna. semua orang pernah bt salah. Aku nak perbaiki balik kesalahan aku selama nie, aku takmau tengok dengan cuma sebab aku bt salah macamtu, hang jadi tak suka dgn perangai aku. Aku sakit hati sangat bila hang tweet kata macamtu kat twitter. Kalau betoi memang semua tu salah aku, luahkan cepat. Aku nak tau apa salah yang aku dah bt selama nie :( aku takmau tengok orang terus dok sakit hati dengan perangai aku. hmm okay lah, that's all. aku harap hang baca apa yang aku luahkan kat sini. aku sedih wey hang bt cenni. aku taktau nak luahkan kat sapa, sakit bila pendam sorg sorg. hmm just want to say, takecare of yourself ya? thanks for everything.. 

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)