Story of My Life
Memories. Happy.
Monday, November 25, 2013 | 2:52 PM | 0 comments
Assalamualaikum. Selamat pagi dunia. Selesai sudah majlis perkhawinan kakak dengan abang anas ;) nasib lah dua hari nie cuaca okay okay sajiee, tidak sebelum nie asyik hujan ja. Tapi alhamdulillah.. semua okay ja, seronok ikot kakak dengan abang anas outdoor kemarin. Alahai gambar semua omey omey nya pun guwaa tengok, jealous so much >< macam best ja khawin? Hahaha aku lambat lagi, nak belajar pandai-pandai pastu cari kerja baru boleh khawin. ekeke galakk. Memang best lah dapat abang ipar macamni, jenis 1 kepala dengan aku pulak. Gila gila punya perangai, memang ngam ah haha. Esok kakak dah nak pegi keyell, haih rasa sedih pulak bila tak duduk sekali dah dengan kakak. em em nak bt guanee kan, bila dah khawin kena lah bt haluan masing2. Act bukan aku sorg ja rasa sedih, kakak pun cakap dia sedih bila dah khawin nie.sebab dah tak duduk sekali haha :) nty abang anas nak bawa kakak pegi Istanbul, wahhhh mesti best! Kakak tak tahu pun pasal nak pie sana tu, hanya guwaa saja yg tahu. Haha kononnya nak bt suprise lah kan, eeee sweet nya. Best gila kakak boleh pegi sana. heh nak belajar rajin-rajin nie pastu giliran aku pulak boleh pie berjalan jauh jauh, nakp Paris. hehe. kuat berangan betul. Btw, terima kasih sahabat sahabat yang ku sayangi ^^ datang ruma & terima kasih juga ya awak? sebab temankan saya sampai ke petang hehe. Mau boleh duduk dengan geng tu sampai kesudah memang tak habis cerita lah, sebenarnya tadi nie memang aku tak tahan lah dengar Jihah cerita pasal tu. Ohmaigad, aku tahan airmata ja. Thanks semua sebab tenangkan aku, aku tau hampa faham apa yang aku rasa kan masatu? ha ha aku cuba sabar :) thanks lah sebab jujur dengan aku nah kawan, tak perlu lah berahsia atau kesian dekat aku. Better jujur ja daripada hampa nak sembunyikan semua nie, aku okay ja. hm emm okay stop talking about it.

Kemarin aku happy sangat sangat lah, si keding tu datang kenduri temankan aku. hee tak sangka pulak dia nak datang sungguh, ingat kan main-main. Lama jugak lah dok menyembang dengan dia, luah habis semua apa yang terpendam dalam hati neyh :D mau marah, marah terlebih sangat aku nie pun.sampai nak tendang meja bagai haha, geram lah aku dengan dia nie. Aiii tak boleh lah, kot mana pun aku kena menang jugak >< dia dok bt takmau mengalah sebab tu aku marah haha.kemarin dok cakap pasal mat alif kot, entah kenapa aku jadi sakit hati sangat bila dengar apa yg hang kata tu. aku tahan jahaa airmata nie, hang pun tau kot yang aku nak teriak masatu? hah bt malu ja, takkan aku nak teriak pulak kan dekat ruma orang. haihh. sebenarnya aku geram jugak lah bila dengar hang dok puji puji "as" tu, yaa aku tau lah dia perfect :) semua lengkap dalam diri dia tu, aku nie apa lah sangat kan? tp hmm tak payah lah suro aku ubah diri aku jadi macam orang lain, aku tetap diri aku. kalau rasa dia tu lebih baik, hang ambik jalah dia. aku nie bukan bagus sangat pun macam dia hehe. nvm, aku abaikan kata kata hang tu. Emm rindu lah. baru sehari tak jumpa, haih satg pkol 2 hang dah nakp kem kan? Aku nak jumpa hang tapi sepupu pulak datang ruma, sorry sangat :') nty bila dah balik, kita jumpa okay? Hihi sabor je. I really miss the moment w you, kemarin nie aku rasa tenang sikit bila dengar apa yang hang luah.pastu aku pun luah benda yang sama kt hang. Hmm rindu nak gelak-gelak dengan hang, rindu nak bebai dengan hang. hmm em, aku harap hang pun rindukan benda yang sama. hee.

Kakak cakap esok sebelum bertolak pie keyell, dia nak balik ruma dulu. hmm tak sempat lah jumpa, awal pagi dah nakp penang. I'm gonna missyou sis :( lambat lagi dia nak balik sini, entah lah bila. haih harap-harap dia pun rindu aku lah hehe. Tadi lepas salam dengan kakak, dia ada cakap something. aku rasa nak menangis pun ada bila dengar haha, tapi watlek jeh. Haihh kenapa lah hati aku neyh cepat tersentuh taktau emmmm :D sis, just takecare of yourself good there. wish a happy new life with your ​​beloved husband. tak sabar nak dapat anak menakan nie ^^ hahahahahaha lol lambat lagi sih! love much both of you :)

Hollaa. sampai sini ja cerita yang aku nak kongsikan, hehe letih tak angge. nak kena bt banyak kerja pulak dalam ruma nie, kalau kakak ada kan bagus. semua dia boleh bt hahaha, but know... no more! Aku pulak sekarang nie yang jadi bibik, wuuu pemalas gila. ekekeke. see ya later, love you sweet stalker <3 <3

Older Post | Newer Post
MySelf
Saya hanyalah seorang ciptaan yang berwujud manusia namun tidak sempurna seperti pencipta nya "ALLAH". Tidak pernah menunjuk kelemahan diri dihadapan orang, sentiasa bersabar. Keep calm & smile! Kebahagiaan pasti akan datang juga :)

My Wish
Stop waiting for something to happen in my life, go out and make it happen before its to late. I'll not be a negative thinking, hope I can be strong. I wish can make people around me happy and proud of what I do. Always appreciate the people around me :)